Tunnisteet

torstai 24. marraskuuta 2011

Uimahyppy pikkujouluun

Viime yönä näin unta, että löysin kirpalta fabuland-kirjoja. Syystä, että olen joskus enneuniakin nähnyt, en uskaltanut olla menemättä kirpalle. Aloitin kierroksen tietysti siitä pöydästä, missä nuo kirjat unessani olivat, mutta eihän siellä oikeasti ollut fabuland-kirjoja. Kirpalta ei löytynyt tänään mitään, mutta postissa tuli onneksi nettikirppaostos. Tämän siis ostin tori.fin kautta.


Uimahyppy 55€

Tiistaina poikkesin kerhon jälkeen kirpalla ja silloin löysin tytölle yhden paidan ja kontista löytyi palapeli
(ja toinenkin peli).


Bamse paita (98cm) 2€
pakettirusetteja 10 kpl/1€Muumi pc-peli 2€


30 palainen Hello Kitty-palapeli puisilla paloilla 2€ Ulkona oli tänään todella kaunis auringonpaiste, ei kyllä yhtään tuntunut siltä, että kohta on jo joulu. Varsinkaan, kun sitä lunta ei ole hiutalettakaan.


Tässä vaiheessa voisi kysyä, että "jos ei jouluna ole lunta,
voiko Joulupukki tullakaan?"


 Tytöllä oli kaveripikkujoulut tuossa parin kilometrin päässä. Siellä lasten äiti oli jo vaihtanut jouluverhot ikkunoihin ja se toi mielestäni pientä tunnelmaa. Pikkujoulutonttu toi pienen paketin, josta löytyi...

...haukkuja! Itse ajattelin, että jos laittaisi yhden pienen jouluisen jutun kotiin kerran päivässä, niin kyllä se pikkuhiljaa alkaa jouluiselta näyttää. Nämä pehmosydämet olen joskus kesällä ostanut kirpputorilta.
♥:lla rouva H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti