Tunnisteet

tiistai 15. marraskuuta 2011

Puuleluja pukinkonttiin

Minä olen aivan myyty puulelujen suhteen. Ne ovat ihania, kestäviä ja hyödyllisiä. Jos niistä ei muuta hyötyä saa, niin niillä voi hätätilassa vaikka lämmittää pirttiä.
No ei sentään.
Paketoin pari pakettia pukinkonttiin. Tämä voilán setti on ollut haaveenani siitä asti kun sen ensimmäistä kertaa näin. Ja tänä jouluna joulupukki tuo sen meille. Pukinkonttiin meni myös tuo pinkki leivostarjotin. Toivottavasti tyttö tykkää näistä yhtä paljon kuin äiti.

hedelmäsetti n.20€ Melukylästä
(kiitokset Kaisalle)
Pinkki leivostarjotin 19,90
(myöskin Melukylästä, ostettu joskus keväällä)Nämäkin ovat melukylästä + leikattava tomaatti (joka ei ole siis kuvassa)
Tomaatti maksoi 1,90€, paprika 1,90€ ja loput 0,50 snt/kpl


Juustokakku Melukylästä (keväällä ostettu) 14,90€
Tämä onkin ollut leikeissä heti ostosta asti ja tosi tykätty lelu on ollut

Puulelujen toivomuslistalla olisi vielä ainakin pinkki aamiaissetti, jossa on mukana myös leivänpaahdin. Sitä saa ainakin Toys"r"us:ista hintaan 22,90€.  Ai niin, tietysti myös se voilán pizza olisi ihana. Ja suklaakakku ja... ja... ja...
Onhan niitä aivan ihania ranskalaisia (Le Toy Van) leikkikeittiöitä olemassa, mutta ei taida olla tavallisella kotiäidillä varaa sellaisia ostella.

Ja ne viime viikon "suuret" kirpparilöydöt olivat Pupu Tupuna ja Bambi2.

Utelias Pupu Tupuma 1,30€
(ja Alinalle kans 3 Tupunaa, joista ei ole kuvaa)


Bambi2 2€2 kpl Tommyn viinilaseja siskolle 1,50€/kpl
Tekstit:
Viimeiseksi sanaksi suudelma on paras

ja

Siellä, onnen maassa, käsiinkin on vaihdettu huulten nahka, jotta sormet voisivat suudellaAi niin. Sen valorisunkin jo kuvasin, mutta siitä on monta oksaa pimeänä, joten heitän sen varmaan johonkin ulos. Ei se ole kovinkaan kaksisen näköinen.


Kaamea rikkinäinen valorisu 3,50€


Seuraavaksi odottelenkin huutonetin ostoksia saapuvaksi postiin. Huutonet vaan on harmikseni postikulujen kanssa paljon kalliimpi paikka tehdä ostoksia kuin kirpputori. Aika harvoin sieltä silti huutelen, että annettakoon se minulle anteeksi.♥:lla rouva iso H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti