Tunnisteet

maanantai 14. marraskuuta 2011

Vihainen lintu

Viime viikon palstaprojekti oli kuusenkoriste kierrätysmateriaalista. Minähän askartelin Kaisan innostamana pienen joulun värisen vihaisen linnun. Ei siitä kovin kaksinen tullut, mutta virkkuukoukussahan on aina ollut ihan liikaa liikkuvia osia minulle.
Kauhealla tohinalla eilen taistelin liimapyssyn kanssa kahden 2½-vuotiaan avustuksella ja sitten kun sain sen valmiiksi,  huomasin, ettei sillä ole lainkaan pyrstöä. Se jäi liimaamatta.
Kaiken lisäksi meitä oli projektiketjussa kaikki kaksi, joten ihan turhaan kiirehdin, koska sama aihe jatkuu vielä tällä viikolla.

Angry bird

Minullahan oli ajatuksena saada tytön huoneeseen kuusi, jossa kaikki koristeet olisivat olleet Disneyn hahmoja, mutta niitä ei kyllä löydy kovinkaan halvalla.
Jos minä koko vuoden ajan askartelisin jotain kuusenkoristeita, niin ehkä jo ensi vuoden jouluna olisi huoneessa kuusi tai valo-oksa, jonka kaikki koristeet olisivat sarjakuvahahmoja.
Eräästä blogista löysinkin (tai oikeastaan tyttö sen löysi) jo virkatun barbapapan, joten se taitaa olla seuraava projekti. Tosin itselläni oli mielessä, että voisin askarrella perinteisen lippunauhan sijasta kuuseen barbapapanauhan.


♥: lla rouva iso H

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti